Scheidsrechter

Irfan Acikgoz

Accommodatie

KFC Sint Martinus Halle

In het begin van de wedstrijd leek Sint-Jozef het initiatief te nemen. Het antwoord van KFC Halle was furieus toen Van Broeckhoven kon doorzetten op links en met een verschroeiende knal in de rechterhoek de stand op 1-0 bracht. 5 minuten later kon Callier de score verdubbelen met een intikker na voorzet van Verhoeven van op rechts.

Na het tweede doelpunt kregen we een hele poos middenveld voetbal met een hoge fouten last en weinig kansen aan beide zijden. Dit leverde uiteindelijk een gele kaart op voor Sint-Jozef.

Naarmate de rust in zicht kwam nam KFC Halle opnieuw meer initiatief maar er werd niet meer gescoord en we gingen rusten met een 2-0 voorsprong.

Na de koffie kon KFC Halle meteen de score aantikken door Callier op aangeven van Vercammen die zijn tweede van de middag maakte. De wedstrijd leek gespeeld. Sint-Jozef kon nauwelijks nog kansen maken en Halle wachtte af tot het de kans kreeg.

Die kans kwam er 6 minuten voor het einde van de wedstrijd voor Verhoeven die simpel kon binnentikken na aangeven van Smans.

Wedstrijd over en out en een dikverdiende overwinning voor KFC Halle.

Volgende week wacht Wechelderzande, de competitieleider. De wedstrijd wordt gespeeld in Wechel om 19u30 op zaterdag 28 oktober 2023. Allen op post voor deze topwedstrijd.