Futbalista bij KFC Halle - KFC HALLE

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Futbalista bij KFC Halle

Futbalista bij KFC Halle

Futbalistaheader.png

Het vrouwen en meisjes voetbal zit in de lift, dat moge duidelijk zijn. Echter om kwalitatieve meisjes en dames competities te maken is er een brede basis nodig. Hoe breder de basis, hoe sterker de piramide. Vanuit die optiek hebben de voetbalbond en Voetbal Vlaanderen een aantal initiatieven op poten gezet om meisjes op jonge leeftijd te laten proeven van het voetbal en ze warm te maken voor een sportdiscipline die pakweg 15 jaar geleden nauwelijks door meisjes of vrouwen werd beoefend.

Futbalista van Voetbal Vlaanderen is zo'n initiatief. Futbalista is een brand van Voetbal Vlaanderen dat alle mooie en typische kenmerken van een voetballend meisje accentueert. Ook één waar meisjes zich in kunnen herkennen in eigenschappen zoals verfijnd, stoer, passie, vriendschap, beleving, f(l)air. Meer informatie kan u terug vinden op Voetbal Vlaanderen.

Het merk Futbalista wordt ondersteund door een selectie van Futbalista Ambassadors. De taken van deze personen zijn zeer divers. Dat gaat van betrokkenheid bij de inschrijving in de jeugd teams tot de spreekbuis zijn tussen trainers en ouders. Kortom, de centrale aanspreekpersoon van alles wat met meisjes voetbal te maken heeft. Alles wordt gestuurd vanuit Voetbal Vlaanderen zodat de ambassadeurs er niet alleen voor staan.

Ook KFC Halle heeft eigen Futbalista Ambassadeurs. U kan deze bereiken op futbalista@kfchalle.be.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!