Datum

3 maart 2024 15:00

Accommodatie

KFC Sint Martinus Halle

De wedstrijd was amper gestart en Wechel kon na drie minuten de score openen na een voorzet op een vrije trap die werd binnen gekopt. Slechter kon de wedstrijd niet beginnen. Het was ook al van in het begin duidelijk dat Wechel kwam voor de drie punten. Zeer snel druk zetten en KFC Halle niet in het spel laten komen. Wat zou volgen zouden 15 dolle minuten zijn, waarbij KFC Halle van het kastje naar de muur werd gespeeld.

Toen het 0-2 was na 8' kon in minuut 9 Halle via Verhoeven milderen tot 1-2 maar dit bracht geen zoden aan de dijk. Wechel liet KFC Halle alle hoeken van het terrein zien en na 15 minuten wedstrijd stond het 1-4. Toen al was het duidelijk dat er een klein mirakel zou moeten gebeuren om deze wedstrijd nog tot een goed einde te brengen.

Na het eerste kwartier zakte het tempo van de wedstrijd een beetje maar KFC Halle kon geen enkele vuist maken, laat staan een kans bij elkaar voetballen. Het was een rally met auto's waarbij KFC Halle reed met een deux chevaux en Wechel met een Porche. Overal te laat, overal te traag, overal te gelaten, overal te weinig scherpte en ga zo maar verder, was de teneur van de eerste helft.

We gingen dan ook rusten met een logische 1-4 op het bord.

Na de rust leek Wechel meer te laten begaan. Ze kwamen nog wel scherp uit de kleedkamer maar het was duidelijk dat de bal voor KFC Halle was en dat zij er iets mee moesten doen. Wechel kon op die manier loeren op de counter omdat Halle het spel moest maken.

Even was er hoop toen Stevens vanuit de tweede lijn in doel kon knallen maar meer dan hoop is het niet geweest. KFC Halle wou wel maar het was Wechel die de heers en verdeel politiek ter harte nam.

Zo eindigde de wedstrijd niet in een slacht partij maar op 2-4.

Volgende week gaan we naar Oelegem, zondag 10/03 15u. Allen op post.