Scheidsrechter

Ludwig Janssens

Accommodatie

KFC Sint Martinus Halle

Na een studieronde van beide partijen van zo een vijftal minuutjes kwam de wedstrijd langzaam los en kregen we diverse kleine kansjes langs beide kanten zonder echt noemenswaardig gevaar.

KFC Halle probeerde de bal in de ploeg te houden en de kansen te creëren al was dat niet altijd even makkelijk door de hoge druk van Pulderbos. Pulderbos gaf geen blijk van vertrouwen in de eerste helft en kon nauwelijks een vuist maken door slechte passes en compleet mislukte doelpogingen.

Het eerste doelpunt viel dan ook langs de kant van KFC Halle in de 18'. Een rommelige fase voor doel van Pulderbos en Van Den Eynden kon profiteren en binnen tikken, 1-0.

Na het doelpunt kabbelde de wedstrijd verder, KFC Halle was de baas als het ging om balbezit maar kon ook niet echt de grote kansen maken. KFC Pulderbos stond nergens en kon op geen enkel moment noemenswaardig gevaar voor de dag leggen in de eerste helft.

De score verdubbelde net voor de rust toen Van Heuckelom kon binnen koppen bij een hoekschop. Met 2-0 gingen we rusten en op basis van de eerste helft konden we stellen dat deze zege KFC Halle niet meer kon en mocht ontglippen.

Na de koffie begon de wedstrijd opnieuw rustig maar in tegenstelling tot de eerste helft kwam Pulderbos nu wel opzetten en was het KFC Halle dat veel te makkelijk voetbal toeliet en gelaten uit de kleedkamers kwam. Onder impuls van Sebastiao van Pulderbos volgde de aansluitings treffer na 55' spel.

Pulderbos tankte vertrouwen uit dit doelpunt en creëerde de ene kans na de andere, voornamelijk door de uitstekende Sebestiao waar Van Heuckelom meer dan zijn handen mee vol had. Een logisch 2-2 in minuut 62 was het gevolg.

Na het tweede doelpunt van KFC Pulderbos probeerde KFC Halle nog wel de winst op te zoeken maar was veel te onmondig in de acties en gevaar was er nauwelijks, uitgezonderd de mooie trap van Verhoeven die op de paal uiteen spatte.

Een wedstrijd met twee gezichten maar KFC Halle moet zich tevreden stellen met dit gelijkspel op basis van de talloze kansen van de bezoekers in de tweede helft. De drie punten hadden net zo goed voor de bezoekers kunnen zijn.

Een bijzonder vermelding nog voor gelegenheidsscheidsrechter Janssens L. die de wedstrijd perfect onder controle hield.