Scheidsrechter

Gielis Gunter

Accommodatie

Cmp: KFC Wechelderzande

De koffie was amper opgedronken en de pintjes voor de wedstrijd waren amper leeg en boem patat, na 4 minuten stond het 1-0. Een mooie aanval van Wechel op links, doorzetten en een mooie lob over Verheyden in doel.

Halle was meteen op achtervolgen aangewezen. Wechel bleef echter het initiatief nemen en het was bijzonder moeilijk om de defensie van Wechel te laten kraken, laat staan te doorbreken. Even was er commotie voor vermeend hens, maar niet gefloten door de ref. De rest van de eerste helft kregen we hetzelfde beeld. Wechel probeerde, Halle ook maar geen vruchtbare resultaten wat uiteindelijk een saaie eerste helft opleverde.

De tweede helft ging van start met het zelfde scenario tot opeens Vercammen als een duivel uit een doosje de opening vond, 1-1. Dit was het momentum, Wechel zakte weg in vertwijfeling en Halle kwam goed in de wedstrijd tot op het moment dat Halle een fout maakte in de 16 en Wechel een strafschop kreeg, terecht of onterecht, moeilijk uit te maken. Met heel mijn ziel wou ik dat Yarvid deze zou stoppen en dat deed hij ook, alleen niet klemvast en de rebound velde het verdict, 2-1.

We gingen opnieuw in het zelfde schuitje zitten zonder kansen, met veel fouten en saai voetbal.

Toen iedereen al besloten had dat het zo zou zijn viel er letterlijk een appeltje uit de boom toen Verhoeven kon profiteren van slecht uitverdedigen van Wechel, 2-2.

Door de druk van de laatste minuten en het onnodig overspelen van de wedstrijd is dan uiteindelijk de wedstrijd voor ons in een anti-climax geëindigd, 3-2.

Veel inzet vandaag maar te weinig kansen om de overwinning te mogen claimen, KFC Wechelderzande mag niet op beide oren slapen want dit is naar mijn idee geen titel kandidaat, veel te weinig offensieve krachten maar wel een sterke verdediging waar we moeilijk een antwoord op vonden.

Volgende zondag ontvangen we Kessel United, allen op post.