Scheidsrechter

Franne Melis

Accommodatie

KFC Sint Martinus Halle

De wedstrijd vandaag begon met een indrukwekkende minuut stilte ter nagedachtenis van Walter Huysmans, jaren afgevaardigde van ons eerste elftal heren. Er werd een foto meegedragen op het veld en dat was even een stil moment op KFC Halle.

Nadat de wedstrijd op gang getrapt werd bleef de wedstrijd een hele tijd gesloten. In minuut 19 wist Van Broekhoven zich door te zetten op rechts en kon de bal afleggen op Verhoeven, 1-0.

Ook na het doelpunt van de thuisploeg bleef het zoeken langs twee kanten naar openingen en kansen zonder echt noemenswaardige kansen. Op minuut 25 wisselde Vlimmeren de geblesseerde Cuylaerts na een duel.

Op minuut 40 kon de opening gevonden worden, aanval van Halle en Verhoeven kon met een gelukje de bal in doel werken. Aan de rust stond het 2-0.

Na de rust hetzelfde spelbeeld, Halle controleerde de wedstrijd maar Vlimmeren begon kansen te ruiken en een kopbal op doel werd ei zo na uit het doel weggewerkt van KFC Halle.

Het beslissende moment viel in minuut 72 toen Van Overveld kon profiteren van een rommelige situatie voor doel van Vlimmeren en simpel binnen tikken, 3-0, wedstrijd gespeeld.

Van den Eynden voor Halle en Van Gils voor Vlimmeren kregen in minuut 80 beide nog geel voor trek en duw werk in beide richtingen maar Vlimmeren werd helemaal onthoofd in minuut 86 toen Verhoeven zijn derde van de middag binnen trapte.

Al bij al een hele mooie en terechte overwinning. Wally keek en zag dat het goed was vanop zijn hemelswolkje.