Scheidsrechter

Wout Mathijssen

Accommodatie

KFC Sint Martinus Halle

De lichtjes van het scorebord waren nog maar net aan het branden of Vercammen kon voorzetten op het hoofd van Callier en de 1-0 was een feit.

Dan denk je, dit wordt een rustige wedstrijd. In eerste instantie was het dat ook. KFC Halle controleerde de wedstrijd maar duwde niet door en daardoor kon Kessel United heel langzaam in de wedstrijd komen. Door deze gelatenheid kon Kessel United op het half uur aansluiten met de 1-1, doorzetten op links en een voorzet buitenkant voet die maar in te tikken was. Verheyden had geen kans.

Ondertussen moest Callier met een blessure naar de kant en kwam Van Gestel op het veld. We gingen rusten met een 1-1 stand.

Na de pauze een gelijkaardig spelbeeld. KFC Halle nam het initiatief maar zonder echt door te drukken. De wedstrijd had kunnen keren toen Verhoeven alleen op doel werd gezet maar jammerlijk op de keeper stootte en enkele minuten daarna kon Kessel United de counter opzetten en was het zowaar 1-2.

Onze jongens bleven inzet tonen maar het was moeilijk om de opening te vinden. In minuut 80 kon Van Broeckhoeven dan toch doorzetten en passen naar Verhoeven die de verdiende gelijkmaker kon binnen tikken.

KFC Halle bleef daarna aandringen maar kon de vuist niet echt helemaal hard maken en de wedstrijd eindigde op 2-2.

Alles op het einde een gevlijd gelijkspel voor Kessel United. Onze doelman Verheyden heeft weinig werk gehad maar onze jongens hebben ook te weining de wedstrijd naar hun hand kunnen zetten om een terechte overwinning te claimen. Het zat er in, maar het is er zeker niet uitgekomen.

Volgende week opnieuw een kans tegen Lentezon Beerse, zaterdag 11 november om 19u00.