Scheidsrechter

Dirk De Ridder

Accommodatie

Cmp: KFC Broechem

Onze Dames begonnen de wedstrijd heel mak en ongeïnspireerd en dat resulteerde meteen na 2 minuten in een achterstand toen Broechem door de verdeiging kon wandelen.

Enkele minuten daarna kreeg KFC Halle een vrije trap op rechts. Arras trapte op de handen van een verdedigster en strafschop. Deze werd feilloos omgezet door Arras.

Maar het kon onze Dames niet inspireren om verder door te gaan. Het makke, ongemotiveerde spel werd gewoon verder gezet en zo werd het met de rust in zicht snel 4-1, inclusief een eigen goal van Butze. Mooi getrapt, maar het verkeerde doel.

Toen Geens L. vanuit de laatste man positie dacht dat het zo niet verder kon besloot ze op wandel te gaan en als een mes door boter door de Broechemse linies te snijden en vanop afstand de bal in doel te plaatsten. Er was nog hoop. We gingen rusten met 4-2.

Na de rust kregen we een heel ander KFC Halle te zien. De grinta die ver te zoeken was in de eerste helft was er wel in de tweede helft. Onder impuls van kapitein Arras die de ploeg op sleeptouw nam werd het 4-3. Onze ploeg vond hier inspiratie in en Van Rompu deed puik werk op de rechterflank, verdedigend en aanvallend. Ook Campoo vond inspiratie met goede inzet en veel doorzetting. Goethals ging in een meer verdedigende positie en mede daardoor kwam Broechem nauwelijks aan kansen, samen met Vanderbrugge en Geens L. Het vernuftig technisch vermogen van Goethals rendeerde ook in de verdediging.

Daarna kabbelde de wedstrijd een beetje maar El Capitain kon de bal veroveren en solo doorzetten naar de 4-4. Van een remonte gesproken.

Toen Vanderburgge uitviel na een blessure en onze Dames met 10 verder moesten, wegens gebrek aan wisselspeelsters kwamen er mogelijkheden voor Broechem dat uiteindelijk leidde naar de 5-4 eindstand.

Het is dus opnieuw een doelpuntrijke wedstrijd geworden maar deze keer in het nadeel van onze Dames.

Een wedstrijd met twee gezichten. Volgende week wacht Bevel thuis om 14u. Allen op post.