Scheidsrechter

Van Hove Jos

Accommodatie

KFC Sint Martinus Halle

Onze Dames begonnen de wedstrijd furieus en nog voor iedereen het eigenlijk door had dat de wedstrijd was begonnen stonden onze Dames 3-0 voor.

Somers trapte de bal in doel na 6'. Een solo van Van Beemen verdubbelde de stand na 10 en na 12' liep de score op tot 3-0 via Aerts. Een rustige namiddag voor onze Dames zou je dan denken maar niets was minder waar. Onze Dames verloren de grinta van de eerste 10 minuten en na iets meer dan 15' kon Broechem aansluiten met de 3-1.

Toen Van Loo in minuut 29 een prachtige solo kon afwerken leken onze Dames met 4-1 voorsprong opnieuw in veiliger water te varen.

Ondertussen kregen onze Dames nog uitmuntende kansen om op 6-1 te komen. Arras twee keer solo op doel, keepster die moet lossen en Van Beemen die twee keer scoorde vanuit buitenspel, doelpunten twee keer afgekeurd.

Vervolgens was het Broechem die tot 4-2 kon milderen en gingen we de rust in.

Na de rust nam Broechem het initiatief maar het was Van Beemen die kon intikken in de 55' en weer leek de wedstrijd gespeeld.

Toen Broechem in de 69' en 80' op 5-4 kwam kregen we zowaar nog een thriller.

De verlossing kwam in minuut 89 met een kopbal doeplunt van Aerts en de wedstrijd was eindelijk gespeeld.

Kijk hier naar het Verlossingsdoelpunt.
(met dank aan Coesemans O.)

Al bij al een verdiende overwinning voor onze meisjes maar er waren vandaag zeker punten van aandacht waaraan gewerkt moet worden.

Volgende week zijn er door de herfstvakantie geen wedstrijden en is de volgende afspraak vrijdag 3 november 2023 op het terrein van Bevel, de kampioen in 4de provinciale vorig jaar, 5 punten voor onze Dames die tweede werden. Door de competitiehervorming spelen zij nu opnieuw tegen elkaar in 3 de provinciale.