Scheidsrechter

Busschots Johan

Accommodatie

Park Groot Schijn Deurne

In het voetbal is er maar één waarheid. De ploeg die het meeste doelpunten maakt, die wint de wedstrijd.

Onze Dames begonnen goed aan de wedstrijd met na twee minuten meteen een reuze kans. Zowel Somers als Van Beemen trapten op doel maar vonden het doelhout op hun weg en ook Goethals kreeg de bal niet in doel. En dit allemaal op een paar seconden tijd.

De trend die er gezet was in het begin van de wedstrijd werd ook grotendeels verder gezet in de eerste helft. Somers en Van Beemen en later ook Van Loo kregen open doelkansen, keer op keer, alleen door op de keeper maar niemand van hen kon de bal in het mandje leggen. Of de bal werd gestuit door de keeper, of de bal ging naast of voorlangs of het was buitenspel. Als onze Dames na een half uur spelen 0-7 hadden voorgestaan had niemand daar iets op kunnen aanmerken. Er werd helaas niet gescoord, door niemand.

Tor Deurne had ondertussen ook enkele kansen gekregen en in minuut 40 kwam dan de koude douche voor onze Dames. Verslijcke kon alleen doorzetten en de bal voorbij Aerts leggen en was het 1-0.

Na de rust was het kruid uit het vat voor onze Dames en werd er nauwelijks nog deftig gevoetbald. Drie schotjes vanuit de tweede lijn was het enige gevaar dat nog gecreëerd kon worden. Tor Deurne was gevaarlijker de tweede helft en kon nog een tweede keer scoren via dezelfde Verslijcke die de bal met een schot in de linkerhoek van doel schoot voorbij de kansloze Aerts, 2-0.

Tor Deurne kon zelfs nog aanspraak maken op de 3-0 na enkele mooie kansen, maar zover kwam het niet.

Volgende week zaterdag wacht Berendrecht.