Scheidsrechter

Bresseleers Nico

Accommodatie

KFC Sint Martinus Halle

Onze Dames kenden een droom start. Na amper 1' en zoveel minuten, uren, dagen en weken aan de kant kreeg Arras de bal in de voet en soleerde naar de 1-0. Een betere start konden onze Dames zich niet wensen.

Na het doelpunt keerde KFC Halle een beetje in zichzelf en liet Kessel meer en meer komen. Maar Kessel United was veel te onmondig en te onzeker om echt voor doelgevaar te zorgen.

Na een twintigtal minuten wedstrijd nam KFC Halle dan toch het heft helemaal terug in handen. Van Beemen kon zich doorzetten op rechts maar werd heel duidelijk gehaakt. Ze was alleen door en Arras had zich ondertussen doorgezet in het midden. Dit was een beloftevolle aanval die altijd bestraft had moeten geweest met een gele kaart.

Maar het maakte niet uit want Arras kon haar tweede doelpunt van de middag maken na 24' en zo de 2-0 veilig stellen. Arras zou ook de 3-0 binnen tikken in minuut 30 na een heerlijke combinatie met Geens E. En onze Dames gingen op hun elan verder. In minuut 34 konden we stellen dat de wedstrijd zo goed als gespeeld was na een puike assist van Aerts die door Van Beemen in het mandje werd gezet. 4-0 was de rust stand, maar je voelde dat er nog honger was bij onze Dames.

Ook in de tweede helft gingen onze Dames verder op hun elan en probeerde kansen te creeren. Kessel van hun kant maakte er niet veel van en de enkele schoten en gevaren die er waren werden perfect gepareerd door Van Eester. Zij beleefde al bij al een rustige namiddag en zal ongetwijfeld nood hebben gehad aan een warme chocomelk na de wedstrijd.

In minuut 55 ging Campo haar kans en de stand stond zo op een forfait score. Er hadden ondertussen al meer doelpunten kunnen vallen, maar enkele kansen werden gemist.

Na de 6-0 in minuut 68 op strafschop door Arras, het mooie doelpunt van Geens E. in minuut 72 en de solo van Arras in minuut 78 was de wedstrijd helemaal beslist en lag de 8-0 zege vast.

In minuut 78 kregen Arras en Geens L. nog een meer dan verdiende applaus vervanging maar over de uitslag kon niet meer worden gediscussieerd. We zagen vandaang een ploeg die weer mee doet in de reeks. Misschien niet meer voor de titel want daarvoor zijn al te veel wedstrijden verloren maar deze ploeg kan iedere andere ploeg in de reeks het vuur aan de schenen leggen, te beginnen bij Mortsel, volgende week vrijdag.