Scheidsrechter

Gwenda Gaublomme

Accommodatie

KFC Sint Martinus Halle

Het begin van de wedstrijd nam Noorse meteen initiatief zonder noemenswaardige kansen. Na de studie ronde ging KFC Halle zich ook moeien in de debatten en was de wedstrijd in evenwicht.

Gelegenheids spits Arras kreeg twee mooie kansen maar kon die niet verzilveren in doelpunten. Tot Goethals in minuut 13 op wandel ging in de 16 en de bal simpel kon intikken, 1-0.

De komende 10-15 minuten getuigden niet van een kwalitatief hoogstaande wedstrijd. Er was op en neer voetbal maar de overtuiging ontbrak. Tot alles in minuut 27 en 28 alles openbrak door doelpunten van Goethals en Arras en de wedstrijd eigenlijk al gespeeld was. Op aangeven van Arras, een perfecte pas trouwens, kon Goethals haar derde maken van de namiddag, net geen zuivere hattrick. We gingen rusten met 4-0, met een spitsvormige pluim die de verdegiging van onze Dames wel op hun hoed mochten steken. Ze hielden samen de boel gesloten met weinig tot geen kansen voor Noorse, een penalty fout die werd gemist even buiten beschouwing gelaten.

Wedstrijd gespeeld, op zoek naar nog meer doelpunten denkt een neutrale supporter dan. Niets was minder waar. De tweede helft was een draak van een helft met veel gemiste kansen en weinig organisatie in het spel. Er werden twee doelpunten gemaakt door Geens E. en Arras, maar daar was alles mee gezegd. Ook de langdurige stilstand van het spel door blessures van Noorse kwamen de swung van de wedstrijd zeker niet ten gooede.

Een leuke eerste helft, een tweede helft om snel te vergeten. Volgende week strijden we tegen Broechem om de vierde plek. Hopelijk kan Van Steenvoorde meer stabiliteit in de ploeg leggen om deze wedstrijd voluit te winnen. Vandaag werd er te veel van positie gewisseld tussen aanval en middenveld en verdediging. Dat zal zich volgende week als een boomerang terug in het gezicht keren. Vandaag kon dit, vanwege de zwakkere tegenstander, maar volgende week zal er toch een duidelijk plan moeten zijn om die vierde stek te verzilveren.