Scheidsrechter

Gert Ghielens

Accommodatie

Cmp: Brecht SK

Van bij het begin van de wedstrijd werd al snel duidelijk dat Brecht geen partij zou zijn voor onze Dames in deze wedstrijd, ook al waren onze Dames sterk gehavend door afmeldingen en griep.

Na 6 minuten konden onze supporters al juichen toen Goethals kon profiteren van gestuntel in de Brechtse verdediging. Met Arras als diepe spits zou deze score snel oplopen tot 0-6 aan de rust met, jawel, vijf doelpunten achter elkaar van Arras. Dit was bijna een dubbele hatrick. Een benaming, zo leert dokter Google ons, waarbij iemand 5 doelpunten na elkaar maakt in 1 helft bestaat er blijkbaar niet.

Na de pauze werd het allemaal een beetje minder. Brecht kroop nog meer achteruit en verder dan 2 doelpunten van nogmaals Arras kwamen onze Dames niet meer. Het spel werd meer en meer inspiratieloos en een flauwe bedoening om naar te kijken als neutrale supporter.

We gaan hier daarom niet meer woorden aan vuil maken over deze wedstrijd. Volgende week is het andere koek. Dan trekken we ten strijde naar Mortsel, de onbetwistbare leider in de stand. Benieuwd hoe Van Steenvoorde het deze keer zal aanpakken en hoe gemotiveerd en strijdvaardig onze Dames zijn om deze wedstrijd naar hun hand te zetten.

Het zal een lastig klusje worden, maar hoop doet leven en als men er niet in geloofd zal het ook niet lukken. Ik geloof alvast dat we de drie punten naar huis kunnen nemen, temeer omdat we opnieuw op de zusjes Geens kunnen rekenen en een aantal andere speelsters die hopelijk tegen dan genezen zullen zijn.