Scheidsrechter

Ilias Bukraa

Accommodatie

Noorse

De wedstrijd begon redelijk gesloten en het was een beetje aftasten voor beide partijen. Zowel Noorse als onze Dames moesten elkaar eerst een beetje verkennen en aftasten.

Daarna was het KFC Halle dat resoluut het heft in eigen handen nam en na twee bijna identieke acties van Van Poucke op rechts en dan voorzet konden respectievelijk Somers en Van Beemen de stand op 0-2 brengen. Het overwicht was voor onze Dames.

Tien minuten voor rust kon Geens L. de score naar 0-3 brengen met een mooi schot op doel. Met deze score gingen we de rust in.

Na de rust namen onze Dames opnieuw het heft in eigen handen wat uiteindelijk resulteerde in een doelpunt van Geens E. in minuut 55. Deze score werd nadien verder aangedikt tot 0-6 door doelpunten van de zeer bedrijvige Van Poucke en opnieuw Geens E.

De wedstrijd werd een beetje overschaduwd door de ongelukkige rode kaart van doelvrouw Aerts L. die net te laat was op een doorbraak van Noorse en daardoor de speler uit evenwicht bracht. Dit was helemaal niet de bedoeling maar de uitsluiting was gerechtvaardigd, de scheidsrechter had geen andere keuze, daar de speelster van Noorse anders helemaal alleen door was en een doelpunt had kunnen maken.

Al bij al een zeer verdienstelijke partij van onze Dames en een volkomen verdiende overwinning.

Volgende week ontvangen wij Broechem, vorig jaar middenmoot derde provinciale, thuis om 14u. Allen op post. En jullie verslaggever van dienst zal ook aanwezig zijn op deze wedstrijd om de live blog op te smukken met alle details en te voorzien van vele wedstrijd foto's. Tot dan.