Scheidsrechter

Julien Andries

Accommodatie

KFC Sint Martinus Halle

Voor het begin van de wedstrijd waren er een behoorlijk aantal afmeldingen en blessures waardoor de kern beperkt was en we een puzzelstukje moesten maken om de ploeg op punt te zetten.

De wedstrijd begon echter zeer voorspoedig voor onze Dames. Onze dames namen het initiatief en de 2-0 was het logische gevolg hiervan. Na een kwart wedstrijd viel Lien met een blessure uit en werd er even gevreesd voor een scenario zoals vorige week op Ranst, waarbij Ranst zich opnieuw in de wedstrijd kon voetballen door een matige organisatie. Het leek even dezelfde richting uit te gaan toen Brecht met een tegen doelpunten kon aansluiten en we vervolgens gingen rusten met een 2-1 voorsprong.

Na de rust namen onze dames de wedstrijd helemaal in handen met bij wijle mooi en vlot voetbal en een goede organisatie. Het was echter wachten tot minuut 67 toen de 3-1 viel.

Na dit doelpunt was de kelk leeg voor Brecht en gingen onze dames door op hun elan tot de verdiende 7-1 overwinning na 90 minuten spelen op het bord stond.

Een puike prestatie en de eerste overwinning is een feit. Hierdoor staan onze dames nu op de vijfde plaats in de rangschikking.

Volgende week wacht onze dames een verplaatsing naar Noorse C, zaterdag om 19u30. Alle op post. Uiteraard zal de live blog ook dan te volgen zijn, hier op onze web site en via de club app.