Scheidsrechter

Bruno Wynants

Accommodatie

Cmp: Antwerp Diamonds FC

De wedstrijd begon met enige vertraging doordat de aangeduide scheidsrechter verstek had laten gaan en men een andere scheidsrechter moest optrommelen. Om 20u11 kon de wedstrijd starten.

De wedstrijd begon voorzichtig voor beide ploegen met veel middenveld spel en weinig tot geen echte doelkansen. Op het kwartier kon Ottomer dan toch door zetten, de keeper voorbij gaan maar de afwerking was een beetje ongelukkig. Dit was het moment dat KFC Halle de wedstrijd in handen nam en dat leidde uiteindelijk een goede vijf minuten later tot de verdiende 0-1 voorsprong. Schellekens kon doorzetten op rechts en de bal voorzetten. Van Bauwel moest simpel binnen tikken.

Oxaco Boechout kon geen vuist maken in de eerste helft en de kansen voor hen bleven uit. En hoewel KFC Halle de match in handen hield, bleven de kansen ook hier uit. 0-1 was de ruststand en dus ook de virtule herfstkampioen.

Na de koffie beleefden we een zelfde spelbeeld zoals de eerste helft. KFC Halle hield de greep op de wedstrijd en kreeg de kansen om de score te verdubbelen. Peeters die maar net voorlangs trapte en Van Bauwel die net niet kon afwerken. Het had toen zomaar 0-3 kunnen zijn.

Op een goed kwartier van het einde kwam Oxaco Boechout dan toch terug in de wedstrijd na een terechte strafschop die netjes in de rechterhoek binnen getrapt werd.

Het werd nog een bang kwartiertje maar toen er afgefloten werd was de buit en dus ook de titel van herfstkampioen binnen. Het was geen hoogstaande wedstrijd maar de doelen zijn wel bereikt.